GEEF UW MERK EEN VISUELE BOOST MET BRAND CARE VAN STUDIO NORI.

Ontdek de meerwaarde van Studio Nori, een volledig servicegerichte creatieve studio gespecialiseerd in video advertising. Met meer dan 12 jaar aan ervaring beschikken wij over de expertise om uw merk optimaal te positioneren via zowel online als offline video advertising, en dat noemen wij: Brand Care.

Bij Studio Nori tillen wij uw merk naar nieuwe hoogten door middel van een impactvolle aanwezigheid in diverse mediavormen. Van doeltreffende TV-commercials tot boeiende online video's, en van strategische social media campagnes tot opvallende digital out-of-home uitingen.

Het Brand Care-concept van Studio Nori biedt uw merk een unieke uitstraling die de aandacht trekt. Dit realiseren wij door middel van een krachtige samenwerking tussen Video, Design en CGI. Deze drie pijlers vormen de kern van onze aanpak, waarbij wij een sterke visuele identiteit creëren om uw merk of campagne de gewenste boost te geven.

Ontdek hieronder hoe deze drie essentiële elementen kunnen worden toegepast op uw specifieke merk of campagne. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie garandeert een impactvolle en onderscheidende presentatie van uw merk in de markt.

VIDEO

Ons videoteam is veelzijdig inzetbaar en biedt uitgebreide dienstverlening. Of het nu gaat om het beheren en coördineren van het volledige postproductieproces of het ontwikkelen van indrukwekkende social en/of digital out-of-home (DOOH) campagnes, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen. Wij beheersen het gehele traject, van het bewerkingsproces tot aan de oplevering van de uitzendklare kopie. U kunt op ons rekenen voor een naadloze en professionele uitvoering, ongeacht waar u zich bevindt in het videoproductieproces.

DESIGN

Design komt tot leven in zowel bewegende (Motion Design) als stilstaande beelden, waaronder illustraties en out-of-home (OOH) uitingen. Het ontwerp van een campagne kan het succes ervan bepalen, en daarom nemen wij design uiterst serieus. Bij ons staat design centraal en passen wij het toe op elk aspect van wat wij creëren, omdat we begrijpen dat het de sleutel is tot impactvolle en onderscheidende resultaten.

CGI

CGI, ook wel bekend als 3D of Special Effects, vormt een essentieel instrument om unieke en creatieve elementen toe te voegen aan uw marketingcampagne. Het biedt de mogelijkheid om nog niet gerealiseerde producten op indrukwekkende wijze te presenteren, zoals een packshot van een product in ontwikkeling, of om gedetailleerde close-ups en exploded views van uw product te tonen. Met CGI voegen we een hoogwaardige en innovatieve dimensie toe aan uw visuele content, waardoor uw campagne niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van CGI en geef uw campagne een uniek en onderscheidend karakter.

BRAND CARE IN DE PRAKTIJK

© Studio Nori, 2022
info@studionori.nl
+31 6 819 277 35